Bell Schedule

2019-2020 SOLEDAD HIGH SCHOOL BELL SCHEDULE

 

 

Monday/Thursday   Tuesday/Friday
Period 1 8:00-9:35 a.m. 95 min.   Period 5 8:00-9:35 a.m. 95 min.
Break 9:35-9:45 a.m. 10 min.   Break 9:35-9:45 a.m. 10 min.
Passing 9:45-9:50 5 min   Passing 9:45-9:50 5 min
Period 2 9:50-11:20 90 min   Period 6 9:50-11:20 90 min
Lunch 11:20-12:00 40 min   Lunch 11:20-12:00 40 min
Passing 12:00-12:05 5 min   Passing 12:00-12:05 5 min
Period 3 12:05-1:35 90 min   Period 7 12:05-1:35 90 min
Break 1:35-1:45 10 min   Break 1:35-1:45 10 min
Passing 1:45-1:50 5 min   Passing 1:45-1:50 5 min
Period 4 1:50-3:20 90 min   Period 8 1:50-3:20 90 min
Dismissal 3:20     Dismissal 3:20  
             

 

 

 

  Wednesday  
 Period 1 8:00-8:35 a.m. 35 min.
Passing 8:35-8:39 a.m. 4 min.
Period 2 8:39-9:14 a.m. 35 min.
Passing 9:14-9:18 4 min
Period 3 9:18-9:53 35 min
Break 9:53-10:03 10 min
Passing 10:03-10:07 4 min
Period 4 10:07 -10:43 36 min
Passing 10:43-10:47 4 min
Period 5 10:47-11:22 35 min
Lunch 11:22-12:02 40 min
Passing 12:02-12:06 4 min
Period 6 12:06-12:42 36 min
Passing 12:42-12:46 4 min
Period 7 12:46-1:21 35 min
Passing 1:21-1:25 4 min
Period 8 1:25-2:00 35 min